Lucky Dice Paradise:

Deze optredens vinden plaats op het prachtige landgoed Thedinghsweert vlakbij Tiel in het hartje van de Betuwe. Het landgoed uit ca. 1300 en de villa uit begin 1900 liggen op een prachtig stuk groen aan de Linge. In de naaste omgeving van Thedinghsweert ligt het historische dorpje Buren en +/- 10 km van het Landgoed Marienwaerdt waar men kan wandelen en fietsen.Landgoed Thedinghsweert

St. Landgoed Thedinghsweert
Thedinghsweert 3
4017 NR Kerk-Avezaath / Tiel
route
programma:

vrijdag 28 augustus
Daniel Meade (duo)
reserveren

zaterdag 19 september
Shannon Lyon
met BJ Baartmans
reserverenLucky Dice Music en Landgoed Thedinghsweert presenteren
op vrijdag 28 augustus om 20:30 uur
(deur open om 19:30 uur)

Daniel Meade (duo)
Kaarten voor dit concert kosten 15,00 euro.

reserveren voor dit optreden graag via e-mail Sandra
of telefonisch: 06-48484608De Schotse Daniel Meade is behalve muzikaal zeer veelzijdig ook een opvallende verschijning. Een "sharp dressed man" die swingende en aanstekelijke country, honkytonk, rootsrock met een vleugje old timey country en rockabilly mixt en moeiteloos ruilt van gitaar of andere snaarinstrumenten naar piano. Zijn liedjes zijn soms serieus maar vaak ook met teksten met een knipoog. Tussen de liedjes door is Meade ook zeer onderhoudend en entertaint hij met zijn droge Schotse humor. Dat zijn muziek ook bij zijn Amerikaanse collega's in de smaak valt bleek wel uit het feit dat Sturgill Simpson hem onlangs vroeg zijn shows te openen in de UK en Schotland. Ook maakte hij veel indruk op Diana Jones. Zij zag hem spelen op het Celtic Connections festival en vroeg hem haar eerder dit jaar te vergezellen op haar Nederlandse en Belgische tour. Op zijn nieuwste Album Keep It Right Away, dat hij opnam in Nashville met Old Crow Medicine Show en gastoptredens van Diana Jones en leden van BR5-49 is zijn muzikale veelzijdigheid goed te horen net als het feit dat hij goede liedjes schrijft soms serieus maar vaak ook met een grappige kwinkslag maar vooral ook zeer aanstekelijk.

Na al dat spelen met andere artiesten is de tijd nu rijp om ook zijn eigen werk eens goed in de schijnwerpers te zetten tijdens deze korte zomertrip.
Video:


Daniel Meade - 'What you waiting for' : AU! Scotland Sessions