Lucky Dice Paradise:

Deze optredens vinden plaats op het prachtige landgoed Thedinghsweert vlakbij Tiel in het hartje van de Betuwe. Het landgoed uit ca. 1300 en de villa uit begin 1900 liggen op een prachtig stuk groen aan de Linge. In de naaste omgeving van Thedinghsweert ligt het historische dorpje Buren en +/- 10 km van het Landgoed Marienwaerdt waar men kan wandelen en fietsen.Landgoed Thedinghsweert

St. Landgoed Thedinghsweert
Thedinghsweert 3
4017 NR Kerk-Avezaath / Tiel
route
programma:

zondag 24 juli
Hillfolk Noir
reserverenmeld je aan voor de
Thedinghsweert Concerten
nieuwsbrief

* indicates required

Oude nieuwsbrieven.Lucky Dice Music en Landgoed Thedinghsweert presenterenop zondag 24 juli om 15:30 uur
(deur open om 15:00 uur)

met aansluitend rond 6 uur “Eat & Meet” met muzikanten en bezoekers: een Biologische BBQ met vis/kip/vlees/vega met salades, brood, humous en diverse mediterrane mousses en spreads.


Kaarten voor alleen concert kosten 15,00 euro,
concert mét BBQ kosten 25,00 euro (excl. drankjes)

reserveren voor dit optreden en/of BBQ graag
via e-mail sandra@ldmbookings.nl of telefonisch: 06-48484608

Hillfolk NoirDit trio bestaande uit het echtpaar Travis en Alison Ward op banjo, zingende zaag, wasbord, gitaar en vocalen wordt bijgestaan door de boom-chicakaboom bas van Michael Waite en hun muziek kun je zoeken in de hoek van de aanstekelijke, beetje dreigende en een tikketje rammelige bluegrass/hillbilly/ragtime achtige muziek met zelfs ook een vleugje spooky delta/swamp blues, iets in de lijn van de Hackensaw Boys en Old Crow Medicine show, Holy Model Rounders of Asylum Street Spankers maar er zit zelfs ook wel een beetje Sixteen Horsepower in maar dan met een meer vrolijke benadering. Volgens de Herald krant klinkt hun muziek als: “If John Steinbeck owned a speakeasy, Hillfolk Noir would be the house band.” en daar kunnen we ons wel bij neerleggen'. Het is in ieder geval heerlijke aanstekelijke muziek en dus verheugen we ons al op hun shows deze zomer.

video: https://youtu.be/UQT3TVqpHZk