Lucky Dice Paradise:

Dit optreden vindt plaats in de grote vergader zaal van Wijngaard de Amsteltuin. Een rustgevend paradijs midden in de Randstad, waar mens en natuur samen vloeien.

de Amsteltuin
Langs de Akker 5
1186 DA Amstelveen


de Amsteltuin ligt in Amstelveen naast de Emergohal, dichtbij het Amstelland Ziekenhuis. Klik hier voor meer route-info.

programma:

vrijdag 14 februari
David Luning
& Ben Dubin


vrijdag 03 april
Kieran Goss
& Annie KinsellaLucky Dice Music en de Amsteltuin presenteren


op vrijdag 14 februari om 20:30 uur
(deur open om 19:30 uur)

David Luning
& Ben Dubin

Kaarten voor dit concert kosten 17,50 euro.

reserveren voor dit optreden graag via e-mail Luciano
of telefonisch: 06-28330938

David Luning, is in de VS een echte rising star. Niet alleen is de jonge singer-songwriter gezegend met een heerlijke volwassen stem met een rauw randje, hij maakt ook nog eens catchy songs met een aanstekelijke, pakkende melodie en met een hoge meezing factor. Van ingetogen tot rockend. Naar eigen zeggen is hij sterk beďnvloed door de muziek van folk zanger John Prine. En dat is terug te horen. Maar muzikaal kan je de uit California afkomstige Luning prima plaatsen tussen Ryan Adams en Ray Lamontagne. Al doet het hem, nu hij in de States zelf voor volle zalen speelt en zijn songs worden gebruikt in films en TV-series, te weinig eer aan. David Luning is de belofte status ver voorbij en vooral de man om in de gaten te houden. Helemaal nu hij de zegen heeft van de ‘oude roots garde’. Hoewel Luning nog maar aan het begin van zijn carričre staat, heeft hij het belangrijkste al onder de knie: heel veel sterke songs schrijven.