Lucky Dice Paradise:

Deze optredens vinden plaats op het prachtige landgoed Thedinghsweert vlakbij Tiel in het hartje van de Betuwe. Het landgoed uit ca. 1300 en de villa uit begin 1900 liggen op een prachtig stuk groen aan de Linge.

Landgoed Thedinghsweert

St. Landgoed Thedinghsweert
Thedinghsweert 3
4017 NR Kerk-Avezaath / Tiel
route

programma:

zondag 24 oktober 15:00 uur
Arlan Feiles
reserveer
YouTube videozondag 21 november 15:00 uur
Ellen Shae
reserveer
YouTube videozondag 12 december 15:00 uur
The Lasses
reserveer
YouTube videoDe concerten op landgoed thedinghsweert zullen plaats vinden met de in acht neming van de COVID regels van RIVM. Dwz vaste zitplaatsen. Iedereen wordt tevens gevraagd naar een telefoonnummer en email adres achter te laten bij de reservering zo kunnen we toch veilig van een mooi concert genieten. Bij mooi weer zullen de concerten buiten plaats vinden.voor meer LIVE tips:

Lucky Dice Music en Landgoed Thedinghsweert presenteren


Arlan Feiles

op zondag 24 oktober om 15:00 uur
(deur open om 14:30 uur)
Kaarten voor dit concert kosten 17,50 euro

reserveren voor dit optreden graag
via e-mail Sandra of telefonisch: 06-48484608Singer-songwriter en multi-instrumentalist Arlan Feiles werd ontdekt door Rock and Roll Hall of Fame producer Tom Dowd. Hij bracht al diverse albums uit die in de VS zeer gewaardeerd werden door de media en zijn nummers zijn te horen in diverse TV programma’s en films o.a ook in de met een Academy award bekroonde film Dallas Buyers Club, een film die kritiek geeft op de torenhoge prijzen die de farmaceutische industrie durft te vragen. Dit is een onderwerp dat Arlan als mens ook aansprak, want naast muzikant is Arlan tevens een fanatiek mensenrechten activist. Zo schreef hij al een song over de North Dakota Pipeline. Ook zou je links kunnen horen naar Woody Guthrie , terwijl enkele van zijn andere songs je meer doen denken aan Randy Newman, Bob Dylan of The Band. Zo veelzijdig is Arlan Feiles, een muzikant met catchy liedjes en zowel roots, folk als soul in zijn stem en speelt net zo makkelijk op gitaar als op de piano als ook op diverse andere instrumenten.

Meer info over Arlan Feiles op deze link

YouTube video