Lucky Dice Paradise:

Deze optredens vinden plaats op het prachtige landgoed Thedinghsweert vlakbij Tiel in het hartje van de Betuwe. Het landgoed uit ca. 1300 en de villa uit begin 1900 liggen op een prachtig stuk groen aan de Linge.

Landgoed Thedinghsweert

St. Landgoed Thedinghsweert
Thedinghsweert 3
4017 NR Kerk-Avezaath / Tiel
route

programma:

zondag 01 augustus 15:00 uur
NinaLynn & band
reserveer
YouTube videozondag 15 augustus 15:00 uur
Ad Vanderveen
& Kersten de Ligny

reserveer
YouTube videodonderdag 19 augustus 20:00 uur
Martyn Joseph
reserveer
YouTube videozondag 5 september 15:00 uur
Matt Harlan
reserveer
YouTube videozondag 12 september 15:00 uur
Vanessa Peters
reserveer
YouTube videozondag 24 oktober 15:00 uur
Arlan Feiles
reserveer
YouTube videozondag 21 november 15:00 uur
Ellen Shae
reserveer
YouTube videozondag 12 december 15:00 uur
The Lasses
reserveer
YouTube video

Lucky Dice Music en Landgoed Thedinghsweert presenteren


NinaLynn & band


op zondag 01 augustus om 15:00 uur
(deur open om 14:30 uur)

Kaarten voor dit concert kosten 17,50 euro

reserveren voor dit optreden graag
via e-mail Sandra of telefonisch: 06-48484608

De concerten op landgoed thedinghsweert zullen plaats vinden met de in acht neming van de COVID regels van RIVM. Dwz vaste zitplaatsen zullen worden toegewezen. Met in acht neming van de 1,5 meter afstand. Iedereen wordt tevens gevraagd naar een telefoonnummer en email adres achter te laten bij de reservering zo kunnen we toch veilig van een mooi concert genieten. Bij mooi weer zullen de concerten buiten plaats vinden.NinaLynn is een 22 jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’. Dit album is geproduceerd door musicus/producerJanos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frederique Spicht, Sjors van der Panne. Het album stond in maart 2021 op nummer 1 in de Euro Americana Chart. Nina hoopt met haar liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

Douwe Bob over Nina: Wat een super stem! Dichtbij de kern.

"Dit concert is zo veel mogelijk akoestisch, onversterkt en intiem. We spelen met de hele band, maar in plaats van drums zullen we van percussie gebruik maken, en in plaats van basgitaar contrabas. Het concert zal kleinschalig zijn, met maximaal 50 man. En ze zullen op bijzondere locaties plaatsvinden! In museumtuinen, op een landgoed, tijdens een kunstroute.. Je zult dus niet alleen je oren de kost geven, maar ook je ogen uit kunnen kijken!" NinaLynn

De bezetting van de concertjes:
Arthur Bont - Percussie, zang
Janos Koolen - gitaar, mandoline, banjo, zang
Lucas Beukers - bas
NinaLynn - zang, gitaar


YouTube video